Imagini oficiale cu noile generații Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway

| |

Producătorul autohton de automobile Dacia a afișat imagini în premieră cu noile generații ale modelelor deja clasice: Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway.

Chiar dacă momentan nu exista foarte multe informații, putem singuri să observăm abordarea unei linii moderne cu forme rotunjite și integrarea luminilor LED. Toate aceste detalii vor fi completate de noi tehnologii în materie de siguranță și confort, menționează producătorul din Mioveni pe siteul lor oficial.

Sursa foto: www.dacia.ro

Mai multe detalii legate de motorizare și dotări vor fi dezvăluite pe data de 29 Septembrie 2020. Un lucru știm însă siguri, și acela e că noile Sandero și Sandero Stepway vor fi construite pe platforma noului Renault Clio.

Pe aceste modele sunt așteptate tehnologii noi în materie de siguranță, asta în contextul în care Uniunea Europeană le va impune în curând pe mașinile noi vândute în spațiul EU. Este vorba desigur despre frânarea automată în regim de urgență sau detectarea mașinilor aflate în unghiul mort.

Sursa foto: www.dacia.ro

Din păcate informațiile legate de aceste modele rămân totuși destul de puține și până pe 29 Septembrie nu putem decât să ne creem propriile așteptări pe care le vom compara cu realitatea propusă de Dacia.

Previous

Verificarea RCA se va putea face și electronic

Lasă un comentariu